VIDEO. Overleden Jack (11) krijgt pakkend eerbetoon van supporters van Antwerp en Zulte Waregem

Een emotioneel moment vrijdagavond in de Elindus Arena tijdens de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Royal Antwerp FC. De overleden Jack (11) werd geëerd met een “You’ll Never Walk Alone” in de elfde minuut door beide supportersclans.

Hannes Van Gael

LEES OOK. Jack (11) overleden na ongeval met muur op lagere school in Ekeren: “Hij zal talloze kinderen als orgaandonor redden”

Jack was een jeugdspeler van Royal Cappellen FC, die ook geregeld meetrainde bij de jeugd van Antwerp. Het voetballertje raakte dinsdag ernstig gewond bij een tragisch ongeval op een lagere school in Ekeren. Twee dagen later overleed hij.

Antwerp Dynamite, een sfeergroep van RAFC, deed een oproep om in de elfde minuut, de leeftijd van Jack, het lied You’ll Never Walk Alone in te zetten. Zulte Waregem vroeg op haar sociale media om de bezoekende fans daarin bij te treden en daar werd luidkeels gevolg aan gegeven. Vanop de hoofdtribune werd er een minuut lang geapplaudisseerd en de bezoekers hadden een spandoek met ‘Superjack’ uitgerold. Een mooi eerbetoon. Na affluiten droegen de spelers van Antwerp het spandoek het veld op.

Bij alle jeugdwedstrijden van Antwerp dit weekend zal er voorafgaand een minuut stilte worden gehouden.

© BELGA

© RR

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners