© Politie Antwerpen

Dealer laat kinderen thuis achter met grote hoeveelheden drugs binnen handbereik

Antwerpen -

Een 27-jarige dealer liep vrijdag tegen de lamp in Antwerpen. Bij een huiszoeking stelde de politie vast dat de jonge kinderen van de verdachte thuis waren achtergebleven met grote hoeveelheden drugs binnen handbereik.

jtp

Het wijkondersteuningsteam Oost volgde vrijdag een verdachte fietser tot in de Kapucinessenstraat. “Ter hoogte van een school maakte hij contact met een tweede man. Nadat iets werd uitgewisseld achter de hoek van de school kwam de politie tussen. Er was net drugs verkocht. De verkoper was in het bezit van cannabis en ketamine”, zegt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie.

Er volgde een huiszoeking bij de verdachte thuis. “Daar werd 9.400 euro cash, bijna 2.000 xtc-pillen, 300 gram cannabis, 200 gram amfetamines, 28 gram cocaïne, een gram heroïne en 30 LSD-strips in beslag genomen”, aldus Migom.

De politie stelde ook vast dat de twee erg jonge kinderen van de man thuis waren gebleven terwijl hij drugs ging verkopen. “Sommige drugs lagen binnen het bereik van de kinderen. Hiervoor werd een sociaal dossier opgestart, de kinderen werden opgevangen door de moeder”, aldus Migom. De verdachte werd voorgeleid en aangehouden door de onderzoeksrechter.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners