© Instagram

KV Mechelen: Da Cruz debuteert voor Kaapverdië, Boateng trefzeker bij nationale U18

Nieuws over de internationals van KV Mechelen: Alessio Da Cruz maakte voor het eerst zijn opwachting bij Kaapverdië. De aanvallende middenvelder viel een kwartier voor tijd in bij het 0-0-gelijkspel tegen Swaziland. Kaapverdië is momenteel bezig aan de kwalificatiecampagne voor de Africa Cup in 2024. Dinsdag volgt een tweede wedstrijd tegen Swaziland.

tsfn

Da Cruz was bijna beslissend voor zijn land. De Nederlandse Kaapverdiër knikte bijna het winnende doelpunt tegen de touwen. Bekijk hieronder de beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Frederic Soelle Soelle en Enock Boateng kwamen de voorbije week twee keer in actie met de nationale U18 van Wesley Sonck. De Belgische jongelingen spelen drie oefeninterlands in Kroatië. Woensdag tegen Zwitserland speelden ze gelijk (2-2), Soelle werd na een uur vervangen, Boateng mocht een half uur invallen. Vrijdag tegen Engeland (0-3) pikte Boateng zijn doelpuntje mee met een vrije trap. Zondag oefent de U18 nog tegen Kroatië.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners