Madonna met zoon Rocco Ritchie en dochter Lourdes Leon.© Nina Westervelt / WWD via Getty Images

Madonna deelt de vijf huisregels waar haar kinderen zich aan moeten houden

Kinderen opvoeden, hoe doen anderen dat? Een vraag die iedere ouder zich weleens gesteld heeft, maar waarop we het precieze antwoord wellicht nooit zullen kennen. Al is ‘fake it until you make it’ ongetwijfeld een mantra waar menigeen zich aan optrekt. Altijd al willen weten hoe celebs hun kroost aanpakken? Madonna lichtte op Instagram een tipje van de sluier op.

Camille Van Puymbroeck

In een Instagram Stories-post die intussen al niet meer te bekijken valt, onthulde de 64-jarige zangeres en moeder van zes vijf huisregels waar al haar kinderen zich aan moeten houden.

“1. Lach 2. Wees gelukkig 3. Luister naar anderen 4. Spreek lieve woorden 5. Wees blij met wat je hebt”, staat te lezen op het bord.

Moeilijke job

Regels die op papier makkelijk klinken, maar die in de praktijk soms wat moeilijker blijken te zijn. Dat ook de zangeres weleens twijfelt aan haar kwaliteiten als moeder gaf ze aan in een interview met Vanity Fair eerder dit jaar.

“Tot op de dag van vandaag vind ik het moeilijk te begrijpen hoe ik én een goede moeder kan zijn én mijn job kan doen. Wie je ook bent, kinderen krijgen en opvoeden is een kunst. Niemand kan je een gebruiksaanwijzing geven. Je moet leren van je fouten. Het is een job die veel tijd vergt. En het is uitputtend, want je krijgt nooit rust”, aldus Madonna in het interview.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners