© Allen Berezovsky / Getty Images

Zo moeder zo dochter: deze celebs kochten een wel érg dure handtas voor hun kroost

Waar de meeste ouders geen fortuinen besteden aan de garderobe van hun kroost omdat alles toch vuil wordt en stuk gaat, bestaan er uiteraard uitzonderingen op die regel. Wanneer je als ouder bijna letterlijk zwemt in het geld, wil je je kinderen natuurlijk ook in de watten leggen. Voor sommigen komt die verwennerij in de vorm van een handtas en niet zomaar eentje.

Zo moeder, zo dochter en dus kan je het kinderen van celebs als Kim Kardashian en Beyoncé moeilijk kwalijk nemen dat ze al van kleinsaf een dure smaak hebben. Ze groeien tenslotte op met designers als Chanel en Balenciaga. Bovendien wordt de liefde voor designerstukken hen met de paplepel ingegoten. Kijk mee naar de jaloersmakende handtassencollecties van enkele jonge beroemdheden.

North West (Kim Kardashian en Kanye West)

Twee jaar geleden toonde North West al vol trots haar handtassencollectie, maar die video werd niet veel later helaas offline gehaald. Het is echter geen geheim dat er in haar kast tassen van onder andere Louis Vuitton, Christian Dior en Fendi staan te pronken. Tijdens een uitje met moeder Kim en zusje Chicago haalde ze dan weer de Hourglass XS van Balenciaga van onder het stof, een tas die momenteel voor zo’n 2.400 euro wordt verkocht.

North West met mama Kim en zus Chicago.© Gotham / GC Images

Blue Ivy (Beyoncé Knowles en Jay-Z)

Met een moeder als Beyoncé kan je niet anders dan into mode zijn. Dat bewees Ivy Blue al vroeg toen ze op zesjarige leeftijd met haar mama en grootmoeder Tina op een NBA-wedstrijd verscheen met een blauwe Alma BB van Louis Vuitton. Prijskaartje? Zo’n 1.500 euro.

Blue Ivy met mama Beyoncé en oma Tina.© Allen Berezovsky / Getty Images

Stormi (Kylie Jenner en Travis Scott)

Hoe zag jouw eerste schoolrugzak eruit? Het antwoord op die vraag zal Stormi zich ongetwijfeld voor altijd herinneren, want in haar geval ging het om een rugzak van Hermès. Met haar twee jaar was de peuter dus al in het bezit van een tas die de meesten onder ons zelfs nooit zullen kunnen aanraken. 12.000 euro voor een rugzak, je verzint het niet.

Stormi met haar Hermès-rugzak.© Instagram / @kyliejenner

Kulture (Cardi B en Offset)

Nog in het rijtje Hermès-tassen staat Kulture, de dochter van Cardi B. Op haar derde had de kleine celeb al twee Birkins in haar collectie: een roze exemplaar dat ze in 2020 kreeg van haar vader en een gepersonaliseerde regenboog-Birkin, geïnspireerd op een handtas voor kinderen die ze zag tijdens het shoppen met Cardi. De tas en de personalisatie samen kostten niet minder dan 43.000 dollar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

True Thompson (Khloé Kardashian en Tristan Thompson)

Net zoals de rest van de Kardashians weet ook True een beetje luxe goed de appreciëren. Die liefde voor dure dingen geeft ze ook mee aan haar dochter, zo blijkt uit de gepersonaliseerde Louis Vuitton Nano Speedy. Daarop staat niet alleen ‘True’ te lezen, maar de tas kreeg ook een plaatje van het Sesamstraat-personnage Abby Cadabby opgeplakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Camille Van Puymbroeck

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners