© ATV

Opvallende muurschildering van Matthias Schoenaerts bedekt door grijze laag isolatie: “Onaangename verrassing”

Antwerpen -

Een opvallend beeld aan de AVA-vestiging in de Brederodestraat in Antwerpen: de muurschildering Matthias Schoenaerts is niet meer. De muurschildering die Zenith, Schoenaerts’ artiestennaam, en Steve Locatelli – Does – aanbrachten in 2020 is nu bedekt door een grijze laag isolatie.

debn

IN BEELD. Matthias Schoenaerts maakt indrukwekkende ‘mural’ aan Brederodestraat

Het regent heel wat wenende emoji’s op de Instagrampost die Street Art Antwerp dinsdag wereldkundig maakte. “Over een onaangename verrassing gesproken”, staat er te lezen bij de melding dat de rural van Zenith en Does verdwenen is onder een grijze laag isolatie.

Te twee brachten de schildering aan op de muur aan de Brederodestraat begin 2020. Het kunstwerk werd in april van dat jaar door de website Street Art Cities nog verkozen tot ‘mooiste streetart van de wereld’. De isolatielaag zou aangebracht zijn door stormschade. Of er opnieuw een werk van de handen van beide heren op de muur komt, is nog niet duidelijk.

LEES OOK. Even geen Hollywood, dan maar graffiti voor Matthias Schoenaerts

LEES OOK. Matthias Schoenaerts maakt 50 meter hoge muurschildering van hand in hartje Antwerpen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners