Moeilijke periode voor boer Raphaël, nu ruzie van maanden geleden opgerakeld wordt: “Grote teleurstelling”

Hoefsmid Raphaël worstelt met de naweeën van zijn Boer zkt Vrouw-avontuur. Dat bleek deze week toen hij een interview met Dag Allemaal last-minute afzegde en Dina Tersago zijn plaats moet invullen. “Hij had iets anders verwacht van zijn deelname”, legt de presentatrice uit. “De teleurstelling is heel groot.”

edb

Dag Allemaal zou met Raphaël spreken over zijn Boer zkt Vrouw-avontuur, maar kreeg van VTM te horen dat hij “over zijn toeren” is en tijd voor zichzelf nodig heeft. Het ging er afgelopen zomer dan ook heftig aan toe bij de hoefsmid uit Gooik. De voorbije twee zondagen moest Raphaël alles herbeleven, met alle gevolgen van dien.

“Raphaël had zo hard uitgekeken naar zijn Boer zkt Vrouw-avontuur”, legt Dina Tersago uit. Hij verlangde oprecht naar een relatie. “Het overkwam hem al vaak dat hij de beste vriend werd van een meisje, maar ’t kwam nooit tot een relatie. De teleurstelling is dus heel groot dat het zo snel fout is gelopen met Jolyn en Katrijn.” Jolyn besloot in de aflevering van zondag zelf te vertrekken, Raphaël stuurde daarna Katrijn naar huis. “Hij had iets anders verwacht van zijn deelname”, besluit Dina.

© VTM

De heftige ruzie die kijkers afgelopen zondag te zien kregen, gebeurde al maanden geleden. Raphaël herbeleeft niet alleen alles, hij krijgt ook te maken met felle kritiek online. Veel kijkers zijn van mening dat de Gooikenaar de dames niet had mogen berispen omdat ze te veel met elkaar bezig waren. Hij krijgt verschillende verwijten naar het hoofd geslingerd en dat hakt erin. “Dat maakt het er zeker niet makkelijker op”, beaamt Dina.

De presentatrice is van mening dat Jolyn en Katrijn zich te veel lieten meeslepen door hun emoties. Ze noemt het onterecht dat ze zich benadeeld voelden tegenover Jasha. “Raphaël voelde wel degelijk met alle drie de dames een klik.” Raphaël maakte zondag al zijn definitieve keuze voor Jasha. De andere boeren hebben nog meer kandidaten op hun erf.

Boer zkt Vrouw, zondag om 19.55u op VTM.

Aangeboden door onze partners