© BFM, atv

Massaal gevecht in nieuwe snackbar: neergestoken man in levensgevaar

Borgerhout -

Bij een zware vechtpartij in een nieuwe snackbar op het Groeningerplein in Borgerhout is zaterdagavond een man levensgevaarlijk gewond geraakt. De man werd met een steekwonde in de buik afgevoerd naar het ziekenhuis.

De feiten speelden zich rond 22 uur af in snackbar Eat Fast, een zaak die binnenkort de deuren zou openen. De eigenaar van de zaak was nog bezig met schilderwerken en het uitpakken van het meubilair, toen er een confrontatie ontstond met Yassin B., de man die uiteindelijk gewond zou raken. Tijdens de ruzie werd een mes getrokken en de eigenaar van de snackbar zou zijn belager in de buik hebben gestoken. Het slachtoffer strompelde naar buiten. Zijn vrienden brachten hem in allerijl naar de spoedafdeling van het Stuivenbergziekenhuis.

“De man raakte bij de steekpartij levensgevaarlijk gewond”, aldus politiewoordvoerder Wouter Bruyns. “Een verdachte kon nog niet worden opgepakt.”

Als gevolg van de steekpartij ontstond er in de zaak een massale vechtpartij, waarbij met stoelen en een tafel werd gegooid. Het splinternieuwe interieur van de zaak raakte zwaar beschadigd en ook de toegangsdeur van de zaak ging aan diggelen. De politie kwam massaal ter plaatse. Ook het labo kwam ter plaatse voor sporenonderzoek.

(vdaa)

Massale vechtpartij breekt uit na steekpartij in nieuwe snackbar: man kritiek, interieur kort en klein geslagen.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Hoofdpunten