© BELGA

Leider RWDM zet RSCA Futures met vier doelpunten makkelijk opzij

Leider RWDM heeft zaterdagavond op de vierde speeldag van de Promotion Play-offs in de Challenger Pro League zijn titelambities in de verf gezet. Op bezoek bij de beloften van Anderlecht won de ploeg van Vincent Euvrard met 0-4. RWDM zet zo alweer een stap om volgend seizoen in hetzelfde stadion tegen de A-kern van Anderlecht te spelen in de hoogste afdeling.

Bron: BELGA

Vroeg in de eerste helft strafte Mickael Biron (6.) een fout van doelman Rik Vercauteren af. Een snelle counter van Kylian Hazard (48.) deed de supporters in het Lotto Park opnieuw juichen. Ook het schot van Youssef Challouk (58.) verdween via de handschoenen van Vercauteren in het Anderlechtse doel. Jonathan Heris (67.) maakte de afstraffing voor de beloften compleet.   

RWDM (55 punten) heeft door de overwinning opnieuw drie punten voorsprong op eerste achtervolger Beveren. RSCA Futures heeft nog niet kunnen winnen in de Promotion Play-offs en staat met 35 punten laatste in de groep.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Hoofdpunten