Ann in haar nieuwe afslankstudio in Edegem.© RR

Hypnosetherapeute Ann Fieuw breidt uit en verhuist naar Edegem: “Mijn hypnosepraktijk kreeg een boost”

Edegem, Hove -

Hypnosepraktijk Ann Fieuw is voortaan aan de Molenlei van Edegem te vinden. De Hovese breidt haar aanbod zelfs uit met een BodySculptor Studio om alle middelen als afslankconsulente aan te bieden.

Filip Spoelders

Nadat Ann dankzij hypnose zelf 28 kilogram afviel, ging ze zich verder verdiepen in dit thema. Ze gooide haar leven om en werd gecertificeerd hypnosetherapeute. Sinds begin 2022 is ze dit voltijds en ze heeft geen spijt van haar beslissing. “Mijn praktijk heeft een boost gekregen. Ik hield mijn sessies thuis in Hove maar dat was niet meer houdbaar. Daarom verhuis ik mijn praktijk met afslankstudio nu naar Edegem”, geeft ze aan.

Stoppen met roken

Negentig procent van haar klanten komen langs om hulp te zoeken bij het afslanken. “Maar hypnose kan ook helpen bij andere problemen zoals bij stoppen met roken en bij fobieën. Wie hypnose niet kent, vindt het meestal iets raar. Maar wanneer mensen iemand kennen die het doet, willen ze het ook proberen. Daarom is mond-tot-mondreclame mijn beste publiciteit.”

Naast hypnosecoach is Ann ook afslankconsulente. Hiervoor breidt ze haar praktijk uit met een BodySculptor Studio. “Ik help mensen naar een gezonde levensstijl met voedingsadvies. De BodySculptor is hierbij een logische aanvulling. Het toestel ondersteunt de vetbranding en lymfedrainage, het verstevigt de huid en verbetert de cholesterol. Het stimuleert ook de werking van de spieren om cellulitis en vermoeidheid aan te pakken. Een half uur ontspannen in het toestel staat gelijk aan het verbranden van 650 kilocalorieën.”

De praktijk van Ann Fieuw is online terug te vinden.

LEES OOK: “Ik had een snoepverslaving, maar verloor 28 kilo onder hypnose”: Ann geeft job op om hypnosecoach te worden

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners