© Filip Spoelders

ERA De Kern opent vastgoedkantoor in Mortsel: “We concentreren ons op de Antwerpse zuidrand”

Mortsel -

Na Wilrijk en Boechout is ERA De Kern nu ook in Mortsel aanwezig. “De opening van een derde kantoor is een bijkomende service voor de inwoners van Mortsel of voor personen die een woning in deze stad zoeken”, zegt Thijs Coppens van ERA De Kern.

Filip Spoelders

Het kantoor van het vastgoedbedrijf bevindt zich in de Pieter Reypenslei. “Met onze kantoren in Wilrijk en Boechout zijn we al goed bereikbaar maar we werken sinds verschillende jaren ook intensief in Mortsel. Onze portefeuille gaf aan dat we hier een kantoor moesten openen om lokaal aanwezig te zijn. Het is een bijkomende service voor de Mortselaren of voor wie een pand in de stad zoekt. Mortsel ligt pal trouwens tussen Boechout en Wilrijk. Het is de juiste zet om ons verder op de Antwerpse zuidrand te concentreren”, geeft Thijs aan.

Aanwervingen

ERA De Kern bestaat momenteel uit tien medewerkers. “We zijn echter op zoek naar commerciële en administratieve profielen om ons team te versterken. Door uit te breiden, willen we zeer toegankelijk zijn voor kopers, verkopers, huurders en verhuurders. We beschikken trouwens over een uitgebreide databank met informatie, bijvoorbeeld de gemiddelde woningprijzen per wijk. Samen met onder andere onze financiële en juridische kennis en expertise rond energiezuinig wonen willen wij onze klanten volledig ontzorgen.”

Door zich op de Antwerpse zuidrand te richten, zitten Thijs Coppens en zijn team naar eigen zeggen in een aantrekkelijke regio. “In de zuidrand en zeker in Mortsel kan iedereen wel een geschikte woning vinden, van starters over gezinnen tot senioren. Het openbaar vervoer en brede fietspaden zijn aanwezig. Daarnaast zijn er verschillende groene plekken die wonen in de streek aantrekkelijk maken.”

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners