Caroline reed al vijf jaar voorbij het pand voor haar boetiek.© Filip Spoelders

Lizz by Caroline brengt Parijse mode naar Edegem: “Doorlopend op zoek naar damesmode voor iedere leeftijd”

Edegem -

De winkelkern aan de Hazeschransstraat in Edegem beschikt nu ook over een damesboetiek. Hiervoor zorgt Caroline Impens die met de opening van Lizz by Caroline een droom in vervulling ziet gaan.

Filip Spoelders

In de wijk Molenveld van Edegem zijn verschillende handelszaken geconcentreerd rond de Hazeschransstraat. Volgens Caroline ontbrak het echter nog aan een damesboetiek. “Ik werk al jaren als verkoopster in boetieks. Ik ben er mee begonnen als student. Het openen van een eigen kledingwinkel was mijn droom. Als inwoonster van de wijk, ik woon achter de hoek, reed ik de afgelopen vijf jaar voorbij dit leegstaande pand. Het was helemaal ingericht als handelsruimte. Toen ik het langs binnen ontdekte, zag ik er meteen mijn winkel in. Lizz by Caroline is voortaan de perfecte aanvulling op het aanbod in de straat”, vertelt Caroline.

Naar Parijs

Tijdens hun dagelijkse boodschappen zijn de klanten altijd welkom om even binnen te springen. “Ik ben doorlopend op zoek naar casual, vrolijke en betaalbare kledij voor vrouwen van alle leeftijden. Mijn kledingstukken haal ik in Parijs. Ik bestel ze online, maar ik ga geregeld naar Parijs om te ontdekken en de kleding te voelen. Zo hangt er bijna wekelijks nieuwe mode in mijn winkel.”

Door ook handtassen, schoenen en accessoires aan te bieden, begeleidt Caroline haar bezoekers graag tot een volledige outfit. “Door betaalbare kleding voor te stellen, komen de klanten misschien een keer extra langs of gaan ze voor een complete outfit. Over enkele dagen gaat mijn webshop online. Ik wou echter eerst een fysieke winkel openen waar ik iedereen persoonlijk kan begeleiden en waar vrouwen de kleding even kunnen vastnemen en passen.”

Tot de webshop online gaat, is Lizz by Caroline te volgen via Instagram.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners