Bij Lima Nikkei Izakaya kan je proeven van de verrassende combinatie van de Peruaanse en Japanse keuken.
De Nikkei-keuken verzoent het beste van Peru en Japan: “Als je het proeft, valt alles op z’n plaats”
In restaurant Lima Nikkei Izakaya in Antwerpen brengen drie Peruaanse chefs de Nikkei-gastronomie op het bord van de Antwerpenaar. Je eet er een verrassende combinatie van de Peruaanse en Japanse keuken, een kookstijl die tegenwoordig hoge ogen gooit in zowat alle grote wereldsteden. “Veel mensen kunnen zich op voorhand geen beeld vormen van wat onze keuken inhoudt. Tot je ze met een grote smile naar buiten ziet stappen en merkt dat ze iets nieuws ontdekt hebben.”
Bert Provoost
Gerelateerd
Een circulaire sofa, heilzame haarproducten en zomerse tassen: dit zijn de shoppingtips van citta
Proeven bij Vintage in Kontich: schitteren kan ook zonder ster
Bart De Wever schrijft ‘Het verhaal van Antwerpen’: “Wat we geleerd hebben? Dat de stadskas altijd leeg is en je van de Antwerpenaar nooit applaus krijgt”