Stayen hield even de adem in, maar STVV-fan is inmiddels weer thuis bij vrouw en zoontje na lelijke val uit de tribune

Heel Stayen hield na afloop van de wedstrijd tussen STVV en Westerlo de adem in. Meerdere aanwezigen zagen hoe een Truiense fan in Tribune Noord over de balustrade naar beneden viel. Een val van enkele meters, die slecht had kunnen aflopen. De 28-jarige man is inmiddels weer thuis, stelt de voetbalclub haar fans gerust.

Gunter Schoofs

Aanwezige medici snelden ogenblikkelijk toe. Zoals dat gaat bij rampscenario’s, werd meteen een tentje opgesteld om het slachtoffer af te schermen.

Tien minuten na de feiten bleek er gelukkig geen levensgevaar en was de persoon in kwestie bij bewustzijn. Angst was er vooral omdat er veel bloed aanwezig was, dat werd vooral veroorzaakt door een gehavende lip. De ambulance voerde de onfortuinlijke STVV-fan af naar het Sint-Trudoziekenhuis.

Terug thuis

Vooral voor echtgenote en kind waren het even huiveringwekkende toestanden, maar gelukkig valt de averij dus mee voor de 28-jarige jongeman. “Gisteren hield Stayen de adem in, toen een supporter na afloop van de match een ongelukkige val maakte. Intussen is deze sterke Kanarie terug thuis en stelt hij het relatief goed”, deelde STVV mee. “De STVV-familie wenst Jonas, zijn vrouw en zoontje veel sterkte en een spoedig herstel.”

© BELGA

© Dick Demey

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners