De nieuwe winkel van ZEB ligt op de Brusselsesteenweg in Mechelen-Zuid, vlak bij de grens met Zemst.© rr

Belgische modeketen ZEB opent winkel op grens Mechelen met Zemst: “Qua ligging echt een match”

Mechelen, Zemst -

De Belgische modeketen ZEB opent vrijdag een nieuwe vestiging in een van de baanwinkels in Mechelen-Zuid, op de grens met Zemst. “Het was een blinde vlek waar wij nog niet aanwezig waren”, zegt marketingmanager Julie Lestabel. De winkel is ook op zondag open.

Sven Van Haezendonck

ZEB heeft op de Brusselsesteenweg in Mechelen-Zuid, vlak bij de site van Carrefour Zemst, de vroegere winkel van C&A volledig verbouwd. De locatie speelde erg mee in de keuze om hier een vestiging te openen. “Qua ligging was dat echt een match. De bereikbaarheid als je van de autosnelweg komt is zo interessant, en ook de parkeergelegenheid en de omliggende winkels. Daardoor ligt onze winkel goed in het vizier”, legt Julie Lestabel uit.

In de ruimere regio had ZEB al winkels in Boortmeerbeek en Kontich. In de nieuwe kledingwinkel in Mechelen-Zuid, 800 vierkante meter groot, verkoopt de keten meer dan zeventig merken voor dames en heren.

Feestelijke opening

“Naast de grote internationale merken zoals Tommy Jeans, Mango, Levi’s, Jack&Jones, Only en My Jewellery beschikken we over eigen merken van Belgische makelij”, vertelt Lestabel. Je kunt er onder meer de collecties Astrid Black Label van Astrid Coppens en Le Fabuleux Marcel de Bruxelles terugvinden.

Tijdens de feestelijke opening en nocturne nu vrijdag zijn alle klanten extra lang welkom tot 20u. “Om nog een stapje verder te gaan in het shoppingplezier kunnen ze genieten van exclusieve kortingen en promoties tot min 50% en dat het hele weekend lang.”

De nieuwe winkel op de Brusselsesteenweg 574 in Mechelen is van dinsdag tot en met zondag open, telkens van 10 tot 18.30u.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners