Bert Geerinckx, de nieuwe grote baas van Reynaers Group.© Reynaers Group

Bert Geerinckx wordt nieuwe CEO van Reynaers Group

Duffel -

Bert Geerinckx wordt op 1 maart de nieuwe CEO van Reynaers Group. Hij volgt Dirk Bontridder op die te kennen heeft gegeven het Duffelse bedrijf te verlaten.

Chris Van Rompaey

Met Bert Geerinckx, een industrieel ingenieur bouwkunde, als leider kiest Reynaers Group voor geen onbekende. Bert werkt al dertien jaar bij het bedrijf, waarvan de laatste vijf jaar als chief sales officer met verantwoordelijkheid over belangrijke internationale afzetmarkten. Voordien was hij acht jaar lang algemeen directeur van Reynaers Aluminium Belux, de thuismarkt van Reynaers Group.

De fabriek in Duffel.© Reynaers Group

“Berts lange staat van dienst garandeert continuïteit en stabiliteit, terwijl hij als nieuwe man aan het roer ongetwijfeld ook een nieuwe dynamiek zal brengen. Zijn goede relaties met onze klanten zijn een bijkomende troef. De raad van bestuur is er daarom van overtuigd dat deze aflossing van de wacht aan de top de verdere succesvolle groei en prestaties van het bedrijf ten goede zal komen”, zegt voorzitter Jean-Luc Deleersnyder.

Bert Geerinckx zegt dankbaar te zijn voor het vertrouwen dat de raad van bestuur in hem stelt. “Ik neem de leiding van het bedrijf met enthousiasme over, wetende dat ik op een sterke organisatie met gemotiveerde en competente collega’s kan rekenen. Ik ben ook blij dat ik in deze uitdagende tijden verder kan bouwen aan duurzame groei door samen te focussen op onze klanten en partners.”

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners