Je vindt de stickers en het stickerboek in de Delhaize.© RR

Voetbalclub Rita Berlaar brengt stickerboek uit

Berlaar -

Wie aankopen doet in Delhaize Berlaar, krijgt daar nog zes weken lang stickers van SK Rita Berlaar bij. De voetbalvereniging bracht namelijk samen met de winkel een stickerboek uit.

Chris Van Rompaey

“In het nieuwe stickerboek van SK Rita Berlaar en Delhaize Berlaar verzamel je de stickers van onze lokale sterren. Zo’n boek is dus in eerste instantie vooral leuk voor onze leden. Je verzamelt niet alleen de stickers van je eigen ploegje, maar leert er alle leden van onze club mee kennen. Naast ploegpagina’s en een pagina met vrijwilligers, kan je echter ook stickers verzamelen over de geschiedenis van de club”, zegt bestuurslid Ken Voet.

En net omdat voetbal zo’n groot deel van het leven van velen uitmaakte, organiseert Rita Berlaar op zaterdag 11 maart een oud-spelersdag. “Meer dan zeshonderd spelers verdedigden ooit de kleuren van Rita Berlaar. Om stil te staan bij de vele vriendschappen en de vele leuke momenten die tijdens zo’n voetballoopbaan gevormd worden, nodigen we onze oud-spelers op 11 maart om 18u uit in de businessclub van Rita Berlaar. We ontvangen hen met een hapje en een drankje, halen samen herinneringen op en laten hen gratis de wedstrijd SK Rita Berlaar tegen Kessel United volgen. Heel wat inwoners hebben bij Rita Berlaar gespeeld, dus we hopen hen massaal weer te mogen ontmoeten.”

Deelname aan de oud-spelersdag is gratis voor oud-spelers, maar inschrijven is wel verplicht.

oudspeler.ritaberlaar.be

© RR

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners