De wekelijkse promoties komen telkens in het midden van iedere gang.© ALDI

ALDI vernieuwt winkel en sluit daarom een week

Berlaar -

ALDI gaat haar winkel in de Zomerstraat in Berlaar volledig vernieuwen. De supermarkt sluit daarom de deuren van zaterdag 4 februari om 17u tot en met vrijdag 10 februari.

Het versassortiment bij ALDI is de jongste jaren sterk gegroeid. Dit aanbod krijgt voortaan een prominente plaats vooraan de winkel. “Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit onmiddellijk bij het binnenkomen van de winkel. Op die manier wordt een heuse versmarktbeleving gecreëerd. Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groeten en fruit staat voortaan bij de ingang van de winkel”, zegt Annelies Janssens, verkoopsmanager van het regionale hoofdkantoor ALDI Turnhout.

“De bakkerij-afdeling met vers brood, afgebakken koffiekoeken en broodjes blijft in de eerste gang, net als het aanbod vers vlees en verse vis. De wekelijkse promoties komen telkens in het midden van iedere gang. De tijdelijke aanbiedingen op woensdag en zaterdag worden analoog aan de ALDI-folder verdeeld over twee winkelgangen achteraan de winkel.

ALDI Berlaar heropent op zaterdagochtend 11 februari, 8.30u. In afwachting van de heropening kunnen klanten terecht in de nabijgelegen ALDI-winkels in Heist-op-den-Berg, Nijlen en Lier. (cvr)

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners