© ISOPIX

Racing Genk wil spits wegkapen voor de neus van Anderlecht, nieuw scenario Diagne in de maak?

Het zit Anderlecht niet mee in de zoektocht naar een spits. Met de Nigeriaan Tolu Arokodare van Amiens leek Paars-Wit na een moeilijke zoektocht eindelijk de beoogde offensieve versterking in zicht, maar dat is buiten Racing Genk gerekend. De competitieleider ziet in Arokodare ook een geschikte vervanger voor topschutter Paul Onuachu, die naar Southampton is getrokken, en mengt zich in de strijd.

David Van Den Broeck

Racing Genk wil Tolu Arokodare wegkapen voor de neus van Anderlecht. De Limburgers hebben nog een vervanger van Paul Onuachu nodig en de grote Nigeriaanse spits van Amiens beantwoordt aan het beoogde profiel.

Genk vangt mogelijk meer dan 20 miljoen euro voor Onuachu en kan het financieel armlastige Anderlecht dus makkelijk aftroeven als het op het gaspedaal gaat staan.

Krijgen we een heraling van 3,5 jaar, toen Club Brugge op deadline day Galatsaray-spits Mbaye Diagne wegkaapte voor de neus van Anderlecht? Toen stond er op de luchthaven zowel een delegatie van Anderlecht als van Club de Senegalees op te wachten. Anderlecht dacht de spits beet te hebben, maar die trok alsnog naar Club.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Hoofdpunten