© BELGA

De beker leeft in Mechelen: ruim 900 KV-fans vullen uitverkocht bezoekersvak op Zulte Waregem

De beker leeft in Mechelen, dat mag duidelijk zijn. Voor de heenmatch van de halve finale tegen Zulte Waregem is het Mechelse bezoekersvak volledig uitverkocht. Alle 923 tickets zijn de deur uit, 22 bussen rijden donderdagavond naar West-Vlaanderen.

tsfn

Zaterdag in Westerlo waren de geel-rode bezoekers ook met meer dan 900, maar voor een donderdagavond om 20.45u in West-Vlaanderen is dat aantal toch nog iets straffer. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de grotere belangen. “Dit toont nog maar eens aan dat de beker echt leeft in Mechelen”, zegt Hans De Decker van het Malinwa Supportersorgaan. “Een paar jaar geleden was er voor de halve finale tegen Union ook een massaverplaatsing naar Brussel en dat verhaal is heel mooi afgelopen. Bij de supporters heerst nu hetzelfde gevoel als toen. Iedereen wil mee op de Heizel geraken. Aan sfeer zal er geen gebrek zijn donderdag.”

Aangezien de tickets al uitverkocht zijn, kunnen supporters zonder ticket zich enkel nog op de wachtlijsten zetten via de erkende busclubs. Dinsdagochtend wordt de verkoop afgesloten. Door de combiregeling is er geen andere optie om een zitje in de Elindus Arena te bemachtigen.

LEES OOK. KV Mechelen is met 4 op 30 buitenshuis slechtste uitploeg: “Waar we punten pakken is van ondergeschikt belang”

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners