© Archiefbeeld RSCA

Anderlecht bevestigt officieel breuk met CEO Peter Verbeke: “We vonden geen akkoord voor een verdere samenwerking”

Anderlecht heeft officieel afscheid genomen van CEO Peter Verbeke. Het nieuws werd de voorbije dagen al door verschillende media naar buiten gebracht. De club dankt Verbeke voor het geleverde werk. Die was de voorbije jaren achtereenvolgens Head of Sports en CEO van de Brusselse club.

Bron: BELGA

LEES OOK. Einde verhaal voor Peter Verbeke bij Anderlecht: voormalig CEO krijgt van zijn opvolger geen functie meer bij paars-wit

“In oktober 2022 moest Peter Verbeke het werk staken om medische redenen. Uiteindelijk werd in november 2022 beslist om Jesper Fredberg aan te stellen als nieuwe CEO Sports. Kenneth Bornauw is als CEO Non-Sports verantwoordelijk voor de operationele en commerciële werking van de club.”

“Van zodra Peter hersteld bleek, knoopte de club gesprekken aan met Peter over zijn toekomst. Die gesprekken verliepen met wederzijds respect en constructief, maar leverden geen akkoord op over een verdere samenwerking. Daarom werd er beslist om de wegen te laten scheiden. De club bereikte intussen ook een akkoord met Peter Verbeke over de modaliteiten van zijn vertrek”, klinkt het in het persbericht.

LEES OOK. PORTRET. De man van de vele tegenslagen: Peter Verbeke groeide uit tot Anderlecht-messias, maar krijgt nu een geruisloze exit

© GEERT TRESIGNIE

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Hoofdpunten