© NurPhoto via Getty Images

Eindelijk witte rook: Gyrano Kerk is de nieuwe aanvaller van Antwerp

Het heeft zijn tijd geduurd, maar zaterdagmiddag werd het dan toch helemaal officieel: Gyrano Kerk is nieuwe aanvaller van Antwerp. De Nederlander wordt gehuurd van Lokomotiv Moskou.

havg,dero

Door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne was het niet evident om zaken te doen met een Russische club. De administratieve afhandeling van dit dossier liet dan ook langer dan voorzien op zich wachten. Kerk ondertekende bij Antwerp een contract tot het einde van het seizoen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Een verse aanvallende - en inzetbare - kracht was voor de Great Old overigens welgekomen. Vincent Janssen, de enige centrumspits in de kern van coach Mark van Bommel, zit zondag tegen Anderlecht een schorsing uit. Kerk is in principe een rechtsbuiten, maar werd in het verleden ook vaak als spits uitgespeeld. De klok tikt en zondag komt er snel aan. Het is nog niet zeker of Kerk in het Lotto Park inzetbaar zal zijn.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Hoofdpunten