© via REUTERS

Volgers van Jamie Lee Curtis schrikken van “perverse” foto van naakt kind, die ze meteen weghaalt en verklaart

Er is forse kritiek gekomen op Jamie Lee Curtis nadat de gewezen Hollywood-actrice op Instagram foto’s had gedeeld waarop een wel erg vreemde foto te zien is van een naakt kind in een koffer. “Pervers”, vinden velen op sociale media. Maar Curtis heeft er een uitleg voor.

Ze werkt momenteel van thuis uit nadat ze op de Golden Globes Covid-19 opliep, en daarom wilde de 64-jarige Curtis afgelopen week een foto van haar thuiskantoor met haar volgers delen. Op Instagram en Facebook toonde ze haar woonkamer, met ronde tafel en erg comfortabel uitziende Pollack-stoelen waar ze graag mee wilde uitpakken, zo schreef ze.

Maar al snel ging het niet meer over die stoelen. Waar haar volgers wel massaal op reageerden, was een ingekaderde foto die te zien was. Daarop zie je een kind naakt in een koffer liggen. Heel veel kritiek was haar deel. “Pervers”, noemden velen het. Ze werd zelfs vergeleken met de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein. De kritiek was zo fel dat ze besloot de foto’s offline te halen. Maar daarmee was de heisa niet voorbij.

(Lees verder onder de foto)

Curtis besloot dan maar om op datzelfde Instagram wat uitleg te geven over de foto. “Ik heb vorige week een foto gepost van enkele stoelen met een foto aan de muur die ik 20 jaar geleden van een kunstenaar gekregen heb. Ik begrijp dat sommige mensen daardoor verontwaardigd zijn. Het is een foto van een kind, genomen door haar moeder, waarop dat meisje in hun tuin in een badje vol water speelt. Niets meer, niets minder. Ik heb de post verwijderd omdat ik niet wil dat iemand hier aanstoot aan neemt.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners