Een computerbeeld van een van de gebouwen.© Futurn

21 kmo’s kunnen volgend jaar terecht in bedrijvenpark WOUW

Duffel -

Projectontwikkelaar Futurn heeft een bouwvergunning verkregen om de werken aan te vatten op het bedrijventerrein van schrijnwerkbedrijf Boeynaems & Zonen in de Hermansstraat in Duffel. In de drie gebouwen is er plaats voor 21 kmo-units.

Chris Van Rompaey

Futurn zet zo voor het eerst voet aan wal in Duffel. Het creëert er met een gloednieuw en multifunctioneel bedrijvenpark WOUW ruimte voor ondernemers. De ontwikkelaar wil met dit project een aantrekkelijk aanbod aan bedrijfsruimte realiseren, zodat bedrijven de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen binnen hun eigen omgeving.

© Futurn

“Wouw, genoemd naar de Wouwendonkse Loop die het bedrijventerrein flankeert, zal tal van lokale bedrijven de ruimte bieden om te ondernemen met een focus op kmo en ambachtelijke activiteiten. We trekken drie bedrijfsverzamelgebouwen op, goed voor 21 kwalitatief hoogstaande en duurzame kmo-units en complementaire kantoren en showrooms. De units variëren in oppervlakte, tussen 200 en 475 vierkante meter, om een antwoord te kunnen bieden aan de diverse noden van ondernemers”, zegt projectontwikkelaar Raf De Blay.

© Futurn

“Ook hier kiest Futurn resoluut voor duurzaamheid door onder meer in te zetten op zonne-energie, een doordachte waterhuishouding en maximaal behoud van bestaand groen: maar liefst 58% van het terrein blijft of wordt groen-blauwe zone. Het project is ingebed in een groene omranding, wat het kader van het bedrijvenpark uitzonderlijk aangenaam en uniek maakt.”

De start van deze ontwikkeling is gepland in het tweede kwartaal van 2023. Voor de oplevering van de 21 kmo-units mikt Futurn op de eerste helft van 2024.

www.futurn.com/nl/projecten/bedrijvenpark-wouw

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Hoofdpunten