Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Brendan Gleeson en Collin Farrell. ©  EPA-EFE

Verschillende sterren na Golden Globes getroffen door corona

Enkele dagen na de Golden Globes hebben meerdere sterren aangegeven positief te hebben getest op het coronavirus. Dat maken ze bekend op sociale media. De positieve tests legden ze af voor aanvang van de Critics Choice Awards.

gjs

“Het spijt me zo erg dat ik de Critics Choice Awards vandaag ga missen”, schrijft Michelle Pfeiffer op Instagram. “Jawel, Covid. Ik ben in het bijzonder teleurgesteld omdat ik Jeff Bridges nu zijn Lifetime Achievement Award niet zal zien krijgen.”

(lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Naast Pfeiffer testten ook onder meer Collin Farrell, Brendan Gleeson en Jamie Lee Curtis positief op Covid-19. Zij zeggen allemaal het virus opgelopen te hebben op of in de dagen na de Golden Globes, na de Oscars de belangrijkste Amerikaanse filmprijzen, en moeten daardoor verstek geven voor de Critics Choice Awards. Daar moest je een negatieve test kunnen voorleggen om binnen te mogen.

Ook Jamie Lee Curtis is teleurgesteld, zo schrijft ze op Instagram. “De grootste cheerleader zal er dit jaar niet bij zijn om iedereen aan te moedigen, helaas.”

Gerelateerd

Voor jou geselecteerd
Aangeboden door onze partners