©  Utrecht Robin/ABACA

Harry heeft genoeg materiaal voor vervolg op ‘Reserve’

Prins Harry heeft nog genoeg materiaal voor een vervolg op zijn boek ‘Reserve’, maar of mensen dat te lezen krijgen, is nog maar de vraag. In een interview met The Telegraph vertelt de prins en kersverse auteur dat koning Charles en prins William hem dat “nooit zouden vergeven”.

ltoBron: BELGA

In het interview zegt de prins dat zijn boek ‘Spare’, dat afgelopen dinsdag uitkwam, in eerste instantie twee keer zo lang was. Een groot deel van die extra pagina’s ging over vervelende interacties met zijn vader en broer.

“De eerste versie was anders. Het was achthonderd pagina’s en nu zijn het er vierhonderd. Het hadden twee boeken kunnen zijn”, zegt de prins. “Het was moeilijk om dingen te schrappen.”

LEES OOK. Hij had nog maar één keer echt geweend om zijn moeder: onze man leest meer dan schandalen in boek prins Harry (+)

De jongste zoon van koning Charles doet in zijn boek onder meer uit de doeken hoe hij ooit op een veldje naast een Britse pub zijn maagdelijkheid verloor en hoe hij tijdens zijn diensttijd in Afghanistan 25 leden van de taliban doodde. Verder vertelt Harry onder meer over zijn relatie met zijn broer, kroonprins William, en gaat hij in op de dood van zijn moeder, prinses Diana.

Aangeboden door onze partners