In de Geitestraat is de rode loper uitgerold. ©  Dirk Vertommen

Aannemer rolt rode loper uit in Geitestraat: “We leggen handelaars en klanten graag in de watten”

Mechelen, Sint-Katelijne-Waver -

De Geitestraat in de Mechelse binnenstad is momenteel een werf, maar de verstandhouding tussen de aannemer en de handelaars is opperbest. Hij rolde zelfs letterlijk de rode loper uit, zodat klanten niet door een modderpoel moeten. “We leggen handelaars en klanten graag in de watten”, zegt de aannemer uit Sint-Katelijne-Waver.

Sven Van Haezendonck

Begin deze maand bedankte de middenstand de bouwvakkers nog met cadeautjes voor hun inzet. De appreciatie is wederzijds. “We hebben deze week nog twee keer een ploeg langs gestuurd om alles spic en span achter laten voor de feestdagen”, zegt Wim Dom van Houwelyckx.

De aannemer uit Sint-Katelijne-Waver is volop bezig om de winkelstraat tussen de Bruul en de IJzerenleen te vernieuwen. In januari begint de aannemer met de aanleg van de nieuwe bestrating. Rond eind februari moet de winkelstraat helemaal klaar zijn. werf. “Met het oog op de feestdagen hebben wij aan de stad ook het voorstel gedaan om een rode loper te leggen en de werfleiding van de stad vond dat een schitterend idee”, vertelt Dom.

“Het is superfijn om te zien hoe goed de relatie tussen de handelaars en de aannemer is. Dat mag eens in de verf worden gezet”, zegt Greet Geypen (Vld-Groen-m+), schepen van Economie. “Zo is de straat tijdens de bouwvakantie ook een stukje aangenamer”, zegt Patrick Princen (Vld-Groen-m+), schepen van Openbare Werken. 

LEES OOK. Handelaars Geitestraat bedanken bouwvakkers met cadeaupakketten: “Meestal krijgen we alleen verwensingen”

Klanten moeten niet door een modderpoel. ©  Dirk Vertommen

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners