Minister Zuhal Demir deelt opvallende borstvoedingsfoto: “Toont intieme band met dochtertje”

Minister Zuhal Demir deelt opvallende borstvoedingsfoto: “Toont intieme band met dochtertje”

Minister Zuhal Demir (N-VA) is trots op haar dochter en dat deelt ze maar al te graag op sociale media. In een Instagrampost voor de vijfde verjaardag van Rozanne heeft de minister een intieme foto gedeeld waarop te zien is dat ze haar dochter borstvoeding geeft.

sodb, nrvn

“Dat magische moment vlak na de geboorte, wanneer ik blind verliefd werd op jou, dat kleine, verkreukelde baby’tje Zanne, zo liefelijk in mijn armen. De allermooiste baby ooit. Wat gaat het snel, te snel voor mij. En nu ben je gewoon een kapoen van 5 jaar. Lang zal ze leven. Houd van jou tot de maan en terug. Voor altijd, altijd, altijd”, schreef Demir bij haar Instagrampost.

Een minister die een borstvoedingsfoto deelt, is uitzonderlijk. Al wil de minister naar eigen zeggen helemaal geen statement maken. “Dit was de foto die het beste de intieme band tussen Zuhal en Rozanne weergaf. De minister heeft veel belangrijke dossiers, maar Rozanne is natuurlijk de belangrijkste”, zegt haar woordvoerder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten