Netflix lost heftige nieuwe trailer van documentaire over Meghan en prins Harry: “Dit gaat om haat, dit gaat om ras”

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven van de documentaire Harry & Meghan, waar met een combinatie van angst en nieuwsgierigheid naar uitgekeken wordt in het Verenigd Koninkrijk. Die leert ons al één ding: ongeschonden gaat het Britse koningshuis er niet uitkomen. De streamingdienst maakt ook de releasedatum van de docu bekend.

gjs

“Het is heel moeilijk om er nu op terug te kijken”, hoor je prins Harry zeggen in de trailer. “Het is een vuil spelletje.” Allerlei experts worden in beeld gebracht en vertellen over wat volgens hen gespeeld heeft en waardoor Harry en Meghan de banden doorgeknipt hebben en naar de VS vertrokken zijn. Even later vertelt Harry over de hiërarchie in de familie en hoe er verhalen gefabriceerd worden. “Er was een oorlog tegen Meghan die in de agenda’s van enkele personen paste”, zegt iemand anders. En dan weer iemand anders: “Dit gaat om haat. Dit gaat om haar ras.”

LEES OOK. “Koning Charles en prins William zullen donderdag Netflix-serie ‘Harry & Meghan’ checken op leugens en direct reageren”

Je ziet verder nog een huilende Meghan, die zegt op een moment beseft te hebben dat “ze mij nooit zouden beschermen”. Harry besluit: “Niemand kent de volledige waarheid, behalve wij.”

De Britse pers meldde al dat de documentaire donderdag 8 december zou verschijnen, en ze krijgen deels gelijk. Het eerste deel verschijnt donderdag, op ‘volume II’ is het wachten tot 15 december.

Aangeboden door onze partners