©  Frederik Beyens

Nick Laenen uit ‘Blind getrouwd’ ligt in het ziekenhuis met malaria

Nick Laenen (41), bekend van het programma ‘Blind Getrouwd’, ligt in het ziekenhuis met malaria. Dat nieuws deelde hij zelf op zijn Instagrampagina.

emke, dvg

Laenen post een foto op Instagram vanuit zijn ziekenhuisbed: “Ik heb geen griep, maar wel kl*te malaria”, schrijft hij samen met de hashtag “door het oog van de naald kruipen”. Hoe of waar hij de ziekte heeft opgelopen en hoe het met hem gaat, is niet duidelijk. Mogelijk liep Laenen de ziekte op in Burkina Faso. Als steward voor Brussels Airlines vloog hij begin deze maand naar de hoofdstad Ouagadougou.

©  Instagram

LEES OOK. Ex-koppel uit ‘Blind getrouwd’ viert wél huwelijksverjaardag: “Is en blijft onze verjaardag”

Malaria is een infectieziekte die veroorzaakt wordt door parasieten die via een muggenbeet in het lichaam terechtkomen. De ziekteverschijnselen die bij malaria horen zijn koude rillingen, koorts, spierpijn en hoofdpijn.

LEES OOK. Hoe zou het zijn met Nick Laenen uit ‘Blind Getrouwd’? “Om een lief te vinden is mijn bekendheid een nadeel”

Laenen werd bekend in 2020 door zijn deelname aan het programma Blind Getrouwd. Hij werd gekoppeld aan Christophe Ramont, maar uiteindelijk besloten de twee om als vrienden door het leven te gaan. Vorig jaar begon Laenen een nieuwe relatie.

Aangeboden door onze partners