©  Dirk Kerstens

Onze bespaartip: de goedkoopste versus de duurste supermarkt in je buurt, een wereld van verschil

Van torenhoge energieprijzen tot historische inflatie: het leven wordt in sneltempo duurder. Het goede nieuws is dat we met kleine ingrepen steeds meer impact kunnen hebben op onze portemonnee. Daarom geeft Gazet van Antwerpen elke dag een handige bespaartip. Doe er je voordeel mee!

In welke supermarkt je gaat shoppen voor je dagelijkse boodschappen, maakt op termijn een groot verschil. Test Aankoop volgt de prijsevoluties van duizenden producten in de verschillende supermarkten, en bepaalt op basis daarvan de goedkoopste supermarkt in jouw buurt. In hun supermarktmodule kan je jouw postcode en shopprofiel invullen. Daarna krijg je een kaartje met de duurste en goedkoopste winkels te zien.

We deden de test voor een Mechels gezin van twee, dat een mix van merkproducten en winkelmerken koopt. Het verschil tussen de goedkoopste en de duurste supermarkt in de buurt is groot: in de Colruyt op de Liersesteenweg betaalt het koppel volgens de simulator 353,55 euro per maand, in de Match in de Adegemstraat is dat 443,83 euro. Een verschil van 90,28 euro, of maar liefst 1.083 euro op een jaar! JVBo

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Hoofdpunten