© BFM

E313 richting Antwerpen tijdlang versperd door botsing met vrachtwagens

Zandhoven -

Door een ongeval in Massenhoven was de E313 richting Antwerpen donderdagmiddag een tijdlang volledig versperd. Het ging om een botsing tussen twee vrachtwagens en een auto. Een bestuurder raakte daarbij lichtgewond.

nelo

Het ongeval gebeurde rond 11.30 uur op de E313 richting Antwerpen. “In Massenhoven kwam het tot een aanrijding tussen twee vrachtwagens en een auto”, vertelt Sandra Eyschen, woordvoerster van de federale politie. Een vrachtwagenchauffeur merkte de file te laat op. De bestuurder probeerde halsoverkop nog te remmen, maar reed in op de staart van de file. Daarbij raakte meerdere rijstroken versperd. Tijdens zijn manoeuvre nam hij nog een personenwagen mee die tegen een andere vrachtwagen botste.

Wat een spectaculair accident leek, bleef gelukkig uit. “Enkel de bestuurder van de auto raakte lichtgewond. Zowel de auto als de vrachtwagens waren zwaar beschadigd en moesten worden getakeld”, zegt Eyschen. Door het incident waren alle rijstroken op de E313 richting Antwerpen een tijdlang versperd, wat zorgt voor zware verkeershinder. Rond 12.45 uur was de weg weer vrijgemaakt.

©  BFM

©  BFM

©  BFM

©  BFM

Aangeboden door onze partners

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Zandhoven in als startgemeente.

Nu in het nieuws