Aisha Van Zele en Miguel Dheedene verwachten kindje: “Na storm komt een regenboog”

Aisha Van Zele van The Sky Is The Limit en partner Miguel Dheedene verwachten een kindje in mei 2023. “Bijna een familie van vier”, schrijft Aisha bij een filmpje op Instagram. Ze verwijst daarbij naar de dochter die Miguel al heeft, Valentina (12), uit zijn relatie met Tanja Dexters.

Ongeveer een jaar nadat ze een miskraam had, heeft Aisha goed nieuws. In een filmpje dat ze zelf deelt op sociale media is te zien hoe zij en Miguel aan vrienden en familie vertellen dat ze een kindje verwachten. “Wat een leuke mix”, en, “Kom, daar gaan we op drinken”, klinkt het enthousiast.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aisha werd bekend in Vlaanderen toen ze in 2016 aan de zijde van Philip Cracco verscheen in het derde seizoen van The Sky Is The Limit op Vier. De zakenman overleed begin 2020 aan kanker. In augustus van dat jaar werd bekend dat Van Zele “voorzichtig verliefd” was op Miguel Dheedene, de ex van Tanja Dexters. Het koppel nam vorig jaar het bekende Antwerpse restaurant Ferrier 30 over. Nu gaan ze samen voor het belangrijkste project van hun leven.  

LEES OOK. Miguel Dheedene en Aisha Van Zele nemen samen bekend Antwerps restaurant over: “Andere kandidaten afgewimpeld ten voordele van ons” 

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners