©  BELGA

Kristof D’Haene reageert dag na clash met supporters en tranen: “Eén persoon zei zaken die te ver gingen”

Kortrijk-aanvoerder Kristof D’Haene heeft bij Sporza gereageerd op de gebeurtenissen in Oostende (2-1), waar hij werd aangepakt door de eigen aanhang en in tranen uitbarstte. “Eén persoon zei bepaalde zaken en dat ging te ver”, zegt hij een dag later.

Michael Van Damme

LEES OOK. Crisis bij KV Kortrijk is compleet: clubicoon Kristof D’Haene gaat in discussie met woeste fans en barst in tranen uit

“Ik begrijp de frustraties van de supporters volledig, maar het was niet nodig om bepaalde zaken tegen mij te zeggen”, zegt een opvallend begripvolle D’Haene aan Sporza.

“Ik wilde met de hele ploeg naar hen gaan. Maar ze begonnen ons uit te schelden. Ik begrijp dat volledig, maar één persoon zei bepaalde zaken en dat ging te ver. Dat heb ik ook gezegd, dat je altijd respect moet hebben.”

KV Kortrijk kon al zes matchen niet winnen en staat nu op twee na laatste met evenveel punten als voorlaatste Zulte Waregem en één meer dan Seraing.

“Ik probeer de ploeg op sleeptouw te nemen en hoop dat het draait. Het doet ook pijn aan mijn hart, want KVK is alles voor mij. Die tranen? Alles moest er even uit.”

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Hoofdpunten