De overweg in de Schoolstraat-Vinkenstraat is al een tijd in slechte staat. © rr

Spooroverweg Schoolstraat Ezaart meer dan 2 weken afgesloten voor structurele herstelling

Mol -

De spooroverweg ter hoogte van de Schoolstraat in Ezaart en Vinkenstraat in Millegem wordt van vrijdagavond 14 oktober tot en maandagochtend 31 oktober afgesloten. Dan worden er structurele herstellingswerken uitgevoerd.

Vanaf vrijdag 14 oktober (22u) tot en met maandag 31 oktober (6u) wordt de spooroverweg afgesloten, zodat Infrabel er structurele herstellingswerken kan uitvoeren. De werkzaamheden werden afgelopen zomer al aangekondigd.

Sinds eind juli gelden op de spooroverweg al tijdelijke beperkende verkeersmaatregelen. Zo mag vrachtverkeer en alle vervoer +3,5 ton niet langer de spooroverweg gebruiken. Voor auto’s geldt een snelheidsbeperking tot 30 kilometer per uur. De beperkingen waren tot aan de structurele herstellingswerken nodig om een te hoge belasting van de overweg te voorkomen.

Voor de periode dat de overweg is afgesloten, geldt een bewegwijzerde omleiding via Ezaart, Oude Molenstraat, Martelarenstraat, Hofstede en Vinkenstraat. Het containerpark blijft via deze omleiding steeds bereikbaar. (mto)

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Hoofdpunten