Meghan Markle. ©  AFP

Overlijden Queen niet genoemd in nieuwe podcast Meghan

Na vier weken pauze vanwege het overlijden van koningin Elizabeth, is dinsdag de podcast Archetypes van Meghan Markle weer online gekomen. Opvallend is dat de vrouw van prins Harry daarin met geen woord rept over Queen Elizabeth of haar overlijden.

Gilles LiesenborghsBron: De Telegraaf

LEES OOK. Prins Harry en Meghan Markle delen nieuwe foto’s, maar timing is opvallend

Het stilzwijgen over de Queen is opvallend, maar is waarschijnlijk eenvoudig te verklaren. Er wordt namelijk vermoed dat de aflevering al was opgenomen voordat de koningin overleed. Het is dan ook mogelijk dat het overlijden alsnog aan bod komt in een latere aflevering.

In de nieuwste aflevering van Archetypes praat Meghan, de vrouw van prins Harry, met comedian en actrice Margaret Cho en journaliste Lisa Ling, over Aziatisch-Amerikaanse rolmodellen in de entertainmentindustrie. “Films als Austin Powers en Kill Bill presenteerden karikaturen van vrouwen met Aziatische roots. Ze werden vooral voorgesteld als sexy of agressief”, stelt ze in de inleiding van de aflevering, waarna ze aangeeft dat deze stereotypen het algemene beeld van vrouwen met een Aziatische achtergrond bepalen.

Meghan lanceerde de podcast op Spotify in augustus en kwam bij die streamingdienst meteen wereldwijd op de nummer één-positie terecht. Na drie afleveringen zette ze de podcast even stop toen koningin Elizabeth overleed.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners