Roger van Damme en Désirée de Lille zetten samenwerking stop

Chef Roger van Damme en Désirée de Lille zetten hun samenwerking stop. Dat maken ze bekend via een persbericht op Instagram. Vier jaar geleden nam de chef het bekende Desiré de Lille in Antwerpen over, hij werd ook meteen het creatieve brein achter het wafel- en pannenkoekenhuis.

emke

In 2018 kondigde Désirée de Lille een samenwerking aan met Roger van Damme. De chef van het sterrenrestaurant Het Gebaar werd het creatief brein achter het wafel- en pannenkoekenhuis. Maar nu, vier jaar later, wordt die samenwerking stopgezet. De reden van de stopzetting is niet bekend, maar beide partijen lijken aan te geven dat ze als vrienden uit elkaar gaan.

LEES OOK. Topchef Roger van Damme vernieuwt Désiré de Lille: Belgische gezelligheid gekoppeld aan Parijse flair

“De voorbije jaren werd hard gewerkt aan de modernisering van Désiré de Lille waarbij trouw gebleven werd aan de authenticiteit en de geschiedenis van het merk. Nu het nieuwe merk Désirée op punt staat, hebben beide partijen in gezamenlijk overleg in goede verstandhouding besloten om de samenwerking te beëindigen”, klinkt het. Het einde van de samenwerking betekent dus niet het einde van het wafel- en pannenkoekenhuis.

Van Damme bedankt iedereen voor het vertrouwen in het merk en de creaties: “De vele bezoeken, fijne feedback maar ook het medeleven na de watersnood in Durbuy waren hartverwarmend. Ik ben ontzettend trots op de realisatie van Désirée en wens het team veel succes met wat nog komt voor dit prachtige concept.”

LEES OOK. Splinternieuwe zaak in Durbuy is geruïneerd, maar Roger Van Damme wil volgend weekend al heropenen

Naast de creatie van het nieuwe merk Désirée, werden vorig jaar twee nieuwe vestigingen geopend in Durbuy en Han-sur-Lesse.

LEES OOK. Roger van Damme kan Désirée Durbuy sneller openen dan Désirée Antwerpen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Antwerpen in als startgemeente.

Nu in het nieuws