©  BELGA

Deinze moet op zoek naar een nieuwe coach: Takahisa Shiraishi gooit al na zes speeldagen de handdoek

KMSK Deinze gaat op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Dat maakte de tweedeklasser bekend. Takahisa Shiraishi gaf donderdagmorgen aan zijn positie als T1 ter beschikking te stellen van de club. Beide partijen kwamen vervolgens tot een onderling akkoord.

Bron: BELGA

“Hij heeft veel bijgedragen aan de voetbalstructuur in de club. KMSK Deinze wil Taka bedanken voor zijn harde werk en inzet van de voorbije weken en wenst hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière”, postte Deinze nog op haar website.

De 46-jarige Japanner was tot vorig jaar assistent bij STVV. In het verleden was hij ook onder meer jeugdcoach bij FC Barcelona en assistent bij het Nederlandse Excelsior. Bij Deinze zat hij sinds de overname van de club in februari door investeringsmaatschappij ACA Football Partners in de Raad van Bestuur. Deze zomer werd hij hoofdcoach.

Het ambitieuze Deinze kende een mislukte competitiestart in de Challenger Pro League en telt na zes speeldagen vijf punten. De laatste drie competitieduels werden verloren. De volgende afspraak is zaterdagavond op het Kiel tegen Beerschot.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners