Exclusieve trailer van langverwachte film ‘Zillion’: mix van flitsende scènes, drugs en seks

In 2017 werd de echte discotheek afgebroken, maar door de nieuwe film ‘Zillion’ herrijst ze nog een keer. Op 26 oktober speelt de langverwachte film in de Belgische bioscoopzalen. En de trailer, die donderdag werd gepubliceerd, belooft dat de cinemabezoeker een stevig feestje mag verwachten.

emke

“Het wachten is voorbij. Na al die jaren erover praten is het eindelijk zover. Zillion is klaar om de cinema’s te veroveren”, klinkt het bij regisseur Robin Pront. De nieuwe film met veelbelovende cast brengt nostalgische herinneringen terug aan de discotheek in Antwerpen die in 2002 haar deuren sloot en in 2017 werd afgebroken. De film belooft een mix te worden van flitsende scènes, een roze dildo, seks en drugs.

Zillion vetrelt het verhaal van discotheekuitbater en computergenie Frank Verstraeten, een kleine man met grote ambities en even grote vijanden. Hij wordt gespeeld door nieuwkomer Jonas Vermeulen. Verder spelen bekende sterren zoals Charlotte Timmers, Matteo Simoni en Barbara Sarafian mee in de film alsook Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft en Frank Vercruyssen.

En wie graag wil feesten zoals ze dat in de jaren 90 deden, kan zich helemaal laten gaan op de eenmalige “heropening van de Zillion” in de Waagnatie Expo & Events in Antwerpen op 28 en 29 oktober. Bemachtig je tickets hier.

 ©  Thomas Danens

 ©  Thomas Danens

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws