©  Dirk Vertommen

‘Vergeet Barbara’ nog voor start verlengd wegens overdonderend succes

Al meer dan 45.000 Vlamingen kochten een ticket voor ‘Vergeet Barbara’, de nieuwe feelgood-musical rond de muziek van Will Tura. Hoewel de show pas in december in première gaat, last Studio 100 nu al extra voorstellingen in.

dvg

In Vergeet Barbara zoeken Gert Verhulst, James Cooke, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans de sfeer van de jaren 70 op, in een musical rond een cafébaas en zijn drie zonen. Het muzikale luik bestaat integraal uit hits van Will Tura. Die optelsom van namen valt kenbaar in de smaak: meer dan 45.000 geïnteresseerden verzekerden zich al van een ticket.

LEES OOK. Pruiken op, kostuums aan: herken jij de cast van de nieuwe Studio 100-musical?

Dat verwondert de cast niet. “De muziek van Will Tura behoort tot het collectieve geheugen, en Will heeft een belangrijke rol gespeeld in de Vlaamse showbizz. Mensen houden duidelijk van zijn muziek en hebben zin in een musical waar ze vrolijk van worden.”

Door het succes voegt Studio 100 nu al extra data toe. De première staat gepland voor 11 december, in het Pop-up Theater in Puurs, en de eerste reeks voorstellingen loopt tot en met de eerste week van januari. In juni herneemt Vergeet Barbara met al zeker twaalf shows.

LEES OOK. ‘40-45’, de grootste musical van België ooit, stopt ermee: “Ik ga het niet droog houden bij de laatste voorstelling”

Aangeboden door onze partners