Koninklijke familie deelt nooit eerder getoonde foto van koningin Elizabeth

Nadat de Britse koningin Elizabeth maandagavond naar haar laatste rustplaats werd gebracht, deelde de koninklijke familie als herinnering een nieuwe foto van haar op sociale media.

“May flights of Angels sing thee to thy rest.” Met die woorden neemt de Britse koninklijke familie afscheid van de overleden koningin Elizabeth II. Maandagavond werd zij tijdens een besloten ceremonie naar haar laatste rustplaats gebracht. De bijzetting was in de King George VI Memorial Chapel in Windsor. Ze rust er naast naar man, prins Philip, en haar ouders, koning George VI en koningin-moeder Elizabeth, en haar zus Margaret.

(Lees verder onder de foto)

Na die kleine ceremonie deelde de familie een nooit eerder getoonde foto van de koningin op Twitter. Daarop is ze te zien al wandelend door een veld. Ze draagt een zonnebril, heeft een hoofddoek op, een wandelstok in de hand en een jas over haar arm gedrapeerd. Daarbij ook nog de woorden: “In liefdevolle herinnering aan Hare Majesteit de Koningin.”

LEES OOK. Nu is het écht aan Charles: waarom nieuwe Britse koning een lastig koningschap wacht

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (sgg)

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners