©  RR

Ploegmaats Remco Evenepoel vieren eindzege in Ronde van Spanje met rode details op het shirt

Het mag wat meer zijn voor Quick Step-Alpha Vinyl in de slotrit van de Ronde van Spanje. De ploegmaats van Remco Evenepoel verschenen niet in hun klassiek blauw-wit shirt aan de start van het slotcriterium in Madrid. De ploegmaats van Evenepoel kregen, speciaal om de eindzege van hun ploegmaat te vieren, een gepersonaliseerd shirt met een rode band op van de sponsor Castelli.

Jens Jacobs

Niet alleen Remco Evenepoel begint de slotrit van de Ronde van Spanje in het rood. Ook zijn ploegmaats bij Quick Step-Alpha Vinyl verschenen vandaag met rode details op het shirt. Een rode band met de namen van de renners die Remco bijstonden deze Vuelta staan te lezen op de borst en rug van de renners.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook de omkadering bij The Wolfpack kreeg een speciale uitrusting om de eindzege van hun poulain te vieren. Zo kregen alle stafleden een wit shirt met de namen van de renners op gedrukt. Uiteraard blinkt de naam van Evenepoel in het rood.

 ©  jpdv

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners