©  VTM

‘B&B Zoekt Lief’ gaat laatste week in: Maurice “heeft alles over” voor Isabel, afvaller Tom noemt haar profiteur

B&B Zoekt Lief, de datingshow op VTM 2, loopt op zijn eind. Donderdag 11 augustus weten we welke uitbaters de liefde vonden, en met wie. Vooral Isabel staat nog voor een moeilijke keuze, want Maurice en Ivor zien het leven in Frankrijk allebei heel erg zitten. Afvaller Tom is daarentegen niet te spreken over zijn ervaring. Hij beweert deze week in Dag Allemaal dat er door Isabel van de mannen “geprofiteerd” werd.

edb

Wie wordt de nieuwe kasteelheer van Isabel? Maurice en Ivor zetten hun beste beentje voor om gekozen te worden. Ivor plant een romantische date, terwijl Maurice een mooi statement maakt. “Ik heb er alles voor over om hier bij jou te blijven”, klinkt het. Of dat ook betekent dat hij gevoelens heeft voor haar, weet Isabel niet.

“Geen liefdespartner, maar een werkpaard”

Ivor en Maurice lijken een fijne periode in het kasteel af te sluiten. Die ervaring deelt Tom, die door de uitbaatster naar huis gestuurd werd, niet. Hij en de andere mannen moest er dagelijks werken, zegt hij. “Bij de andere B&B’s helpen de kandidaten ook eens ’n bed opmaken of gasten ontvangen, maar zij heeft echt van ons geprofiteerd! Ik heb stopcontacten gerepareerd, een remorque met brandhout voor een buur gaan inladen en lossen, en Maurice heeft Isabels auto drie keer gewassen...” Volgens hem zoekt Isabel geen partner, maar “een werkpaard”. Hij vertelt dat ze zelf boodschappen moesten doen en hun eigen potje koken.

Maurice en Tom aan het werk in Frankrijk. ©  VTM

Isabel gaf eerder in Dag Allemaal al toe dat ze niets heeft aan een man die niet kan werken. Dat is helemaal oké, vindt Tom, maar volgens hem heeft ze niet de juiste intenties. “Ze heeft het ook toegegeven: ‘De publiciteit is mooi meegenomen.’ Terwijl ik mij toch met serieuze bedoelingen had ingeschreven.” De Antwerpenaar vond de kasteelvrouw bot en ondankbaar. “Ik had ’n cadeau meegebracht, Antwerpse handjes. Ze heeft die op tafel neergezet en dat is daar dagen blijven staan.”

Van maandag 8 augustus tot donderdag 11 augustus, telkens om 19.55 uur, zijn de laatste afleveringen van B&B Zkt Lief te zien op VTM 2. Naast Isabel beslissen ook Dirk, Marc, Kaylee, Arno en Nicolas met wie ze verder willen.

Aangeboden door onze partners