©  archief nb

Crammerock voegt veertien nieuwe namen toe aan programma

Stekene -

De organisatie van Crammerock heeft veertien nieuwe namen vrijgegeven voor het festival van begin september. Onder meer de Nederlandse hiphopsensatie Joost, Admiral Freebee, Eefje De Visser en Compact Disk Dummies zakken af naar het Waasland. Weekendtickets en dagtickets voor zaterdag zijn uitverkocht, enkel de allerlaatste dagtickets voor vrijdag zijn nog beschikbaar.

Yannick Joos

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september gaan de deuren van de festivalweide van Crammerock langs de E34 opnieuw open. Met nog minder dan een maand te gaan, heeft de organisatie veertien nieuwe namen bekendgemaakt. De Nederlandse hiphopsensatie Joost, Yung Mavu en K1D zorgen voor de nodige dosis hiphop en rap op de eerste dag van het tweedaags festival. Met Admiral Freebee, Compact Disk Dummies, High Hi, Alioth en Jinho9 zullen er zaterdag ook heel wat Belgische artiesten op de planken staan.

Ook zangeressen Olivia en Grace, winnares van The Voice van Vlaanderen, Eefje De Visser en Nederlandse rapper Bokoesma tekenen present. Vunzige Deuntjes Sounds zorgen met hun dj-set voor extra sfeer en ambiance. Last but not least staat ook de Ierse indierockband Inhaler van frontman Elijah Hewson, zoon van U2-legende Bono, op de affiche. Eerder raakte ook al bekend dat onder meer Elbow, Jake Bugg, Novastar en Kaiser Chiefs op het podium van Crammerock zullen staan.

De weekendtickets en zaterdagtickets zijn volledig uitverkocht, enkel de allereerste tickets voor vrijdag zijn nog te koop. De organisatie geeft aan dat wie er nog bij wil zijn, snel moet zijn.

Het (bijna) volledige programma kan je terugvinden op www.crammerock.be/lineup.

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws