© ATV

Hinder verwacht door afsluiten kruispunt Schijnpoort voor werken

Deurne -

De politie waarschuwt voor hinder door werken aan het kruispunt Schijnpoort aan het Sportpaleis in Deurne. Het kruispunt gaat dicht vanaf woensdag 3 augustus 2 uur ‘s ochtends tot en met zaterdagnamiddag 6 augustus.

Sacha Van Wiele

Door asfalteringswerken gaan het kruispunt Schijnpoortweg/Bisschoppenhoflaan en de afrit Deurne vier dagen volledig dicht. DeAntwerpse Ring oprijden blijft wel mogelijk maar alleen vanuit het kruispunt Noordersingel/Slachthuislaan. Het Ringfietspad is maandag al gesloten. Er wordt opgeroepen om de omgeving te vermijden.

De nieuwe asfaltlaag is nodig om tijdens de Oosterweelwerken een veilige doorgang over het drukke kruispunt voor alle weggebruikers te garanderen.

Wagens en vrachtwagens worden omgeleid via de Antwerpse Ring, de E313 en de Brug van den Azijn. Fietsers en voetgangers kunnen veilig passeren via een oversteekplaats aan de voet Gabriël Theunisbrug. Het dubbelrichtingsfiets- en -voetpad aan de noordzijde van Schijnpoort aan zijde Sportpaleis is in gebruik. Daarbij volg je de omleiding via de Van der Delftstraat.

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners