©  Heylen Vastgoed

Wout van Aert en Sarah De Bie investeren in Heylen Vastgoed: “Raakvlakken tussen topsport en ondernemen zijn kenmerkend”

Wielrenner Wout van Aert en zijn partner Sarah De Bie investeren de komende jaren in het Antwerpse vastgoedkantoor Heylen Vastgoed. “Onze ervaringen door de jaren heen zorgden voor een goed gevoel bij het bedrijf”, zegt De Bie.

Dante Bellon

Heylen Vastgoed is sinds 2005 actief op de vastgoedmarkt en groeide van een eenmanszaak uit tot een bekende en grote speler op die markt. In 2014 kwam Cedric Vanhencxthoven mee in het bedrijf als mede-eigenaar en investeerder, en nu stappen Wout van Aert en zijn vrouw Sarah De Bie mee in het verhaal van de vastgoedmakelaar. Het gaat om een minderheidsaandeel.

Heylen Vastgoed zit al langer in het sportmilieu als sponsor van veertig clubs en verschillende evenementen. “Voor ons is sportsponsoring niet enkel een geldkwestie maar ook een manier om iets terug te geven aan de maatschappij. Sport zorgt voor verbinding tussen mensen”, aldus oprichter Johan Heylen.

LEES OOK. Wout van Aert wordt aandeelhouder van Heylen Vastgoed: een goede investering of niet?

Uitbreiden

Ondertussen is Heylen Vastgoed met 17 kantoren aanwezig in de provincie Antwerpen, het Waasland en in Lommel. Dat wil het de komende jaren uitbreiden over heel Vlaanderen. “De raakvlakken tussen topsport en ondernemen zijn zeer kenmerkend. Die connectie met het ondernemerschap binnen Heylen Vastgoed geeft ons het vertrouwen om de krachten te bundelen. Het sterke team rondom Cedric en Johan en het verder uitbouwen van een netwerk over gans Vlaanderen is voor ons een opportuniteit om te investeren in een innovatief en groeiend bedrijf met passende visies”, zegt Wout van Aert.

“Het partnership met Wout en Sarah binnen ons bedrijf geeft ons de mogelijkheid om de visie en uitgesproken ambities die we hebben verder te kunnen realiseren op korte en langere termijn”, zegt Cedric Vanhencxthoven. “Er zijn verschillende uitdagingen de komende jaren die we samen zullen aanpakken en de winnaarsmentaliteit van ons allemaal kan alleen maar bijdragen tot succesvolle realisaties”, voegt Johan Heylen daar nog aan toe.

Volg het nieuws over Wout van Aert overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws