© BFM

Antwerpenaar (42) komt om bij aanrijding met vrachtwagen op E313 in Ranst

Ranst -

Op de E313 in Ranst is donderdagochtend een dodelijk ongeval gebeurd. In de staart van een file reed een lichte vrachtwagen in op een andere vrachtwagen. De 42-jarige bestuurder overleefde de klap niet.

nelo, svo

Het ongeval gebeurde rond 9.15u, ter hoogte van de splitsing tussen de E313 en de E34 richting Antwerpen. “Een bestuurder merkte de file in Ranst te laat op en reed met zijn lichte vrachtwagen in op een vrachtwagen”, vertelt Sandra Eyschen, woordvoerster van de federale politie.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en bevrijdden de man uit het wrak. Maar de hulp mocht niet baten. De bestuurder, een 42-jarige uit Antwerpen, overleed ter plaatse. “De familie van het slachtoffer wordt bijgestaan door slachtofferhulp”, aldus Eyschen.

Door het incident was de snelweg urenlang versperd. Het verkeer moest de E313 in Massenhoven verlaten en een omleiding volgen. Dat zorgde de hele voormiddag voor een lange file. In de richting van Hasselt stond er een kijkfile. Om 12.20u werd de weg weer vrijgemaakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

 ©  BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Ranst in als startgemeente.

Nu in het nieuws