Voormalig Engels international Andy Carroll legt testen af bij Club Brugge (maar kans op contract lijkt klein)

In de zoektocht naar een spits is Club Brugge volop bezig met Benik Afobe (29), die zelf zijn zinnen op blauw-zwart gezet heeft. Maar er is ook… Andy Carroll.

dvd, jve

U kent Carroll uiteraard als voormalig aanvaller van Liverpool (2011-2013) en de Engelse nationale ploeg (2010-2012), maar intussen is hij 33 en zit hij dus in de nadagen van zijn carrière. Dat weerhield Club er echter niet van om hem op de lijst te zetten en te overwegen als aanwinst. Carroll is op dit moment transfervrij op te pikken want zijn contract bij tweedeklasser West Brom loopt af. Vorig seizoen speelde hij 22 duels in de Championship, waarin hij vijf keer scoorde.

Carroll werd aangeboden bij blauw-zwart, en daar vonden ze het de moeite om zijn situatie volledig te bekijken. Donderdag was de Brit in het Belfius Basecamp en werd hij volledig doorgelicht: fysiek, technisch, medisch maar ook mentaal. Club vindt de aanvaller een opportuniteit, want hij is transfervrij op te pikken in Engeland. Zijn de testen positief, is er de mogelijkheid dat Carroll een proefperiode krijgt.

Vrijdag moet daarover worden beslist, maar donderdagavond klonk het dat de kans zeer klein is dat he zover komt.

Volg het nieuws over Club Brugge overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws