©  VTM

Raakt Guido weer op het rechte pad en wat met Koen, Lars en Veronique? Seizoensfinale Familie belooft spannend te worden

De laatste maanden is er veel gebeurd in Familie. Guido raakte ongewild betrokken in een drugsbende, Veronique bedroog Lars met zijn halfbroer en ook tussen Niko en Mieke loopt het stroef. Kortom, veel drama waar de kijkers deze vrijdag ongetwijfeld vol spanning op zitten te wachten.

Dante Bellon

“We staan hier op locatie”, laten Guido, Lars en Koen ons nietszeggend weten. Guido is te zien op een filmpje met achter hem een verroeste ijzeren constructie en Lars zit aan het water waar hij een confrontatie zal aangaan met Koen. Dat belooft al niet veel goeds.

Guido Van den Bossche is de laatste maanden ongewild in een drugsbende gerold. Hij moest een bestelling van hamburgerketen The Snax rondbrengen voor zijn werkgever, maar ontdekte dat er drugs in zijn fietszak zat. Mira, uitbaatster van The Snax, bood hem daarom geld aan om te zwijgen. Maar al snel verwikkelde Guido mee in het netwerk. Meerdere malen probeerde hij om uit de bende te gaan, maar het lukte niet. Totdat hij wilde vluchten, maar Mira ontdekte dat hij nog een andere afspraak had met een rivaliserende bende. Mieke en Niko konden hem net op tijd vinden nadat hij werd opgesloten in een koelcel.

In de krant stond een bericht dat vijf mannen en een vrouw zijn doodgeschoten. Zo lijkt het te gaan over Mira en haar bende, maar is het dat ook? “Het belooft een spannende seizoensfinale te worden”, is het enige wat Vincent Banic, die Guido speelt, de kijkers kan meegeven.

(Lees verder onder de video)

En ook tussen Koen en Lars belooft het een heuse strijd te worden. Veronique bedroog haar man Lars met zijn halfbroer. In de vorige afleveringen koos Veronique uiteindelijk voor Lars, nadat haar ex Matthias ermee dreigde foto’s te laten zien van haar met Koen. De voorwaarde was dat Veronique haar neefje Victor opnieuw bij Matthias en Vanessa moest gaan wonen. Uiteindelijk biechtte ze alles op aan Lars nadat hij een berichtje zag binnenkomen van Koen op haar gsm.

“Uiteraard komt het tot een confrontatie tussen Koen en Lars, en dus ook Veronique”, zegt acteur Kürt Rogiers (Lars). “Ik kan wel al een tip geven: we staan nu op locatie. Het zal dus met veel water te maken hebben.” En ook Sieg De Doncker (Koen) kijkt al uit naar wat de seizoensfinale brengt. “Ik kan nu al zeggen: het loopt niet allemaal even vlot. Integendeel zelfs. Er gaat van alles gebeuren.”

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws