© ATV

Twee scooters rijden frontaal op elkaar in Wijnegem: bestuurder in levensgevaar naar ziekenhuis gebracht

Wijnegem -

Op het fietspad langs de Houtlaan in Wijnegem zijn woensdagavond twee scooters frontaal tegen elkaar gereden. Twee bestuurders (58 en 17) raakten zwaargewond, een van hen verkeerde zelfs een tijdje in levensgevaar. Een 17-jarige passagier werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

nelo

Het ongeval gebeurde rond 22.50u, iets voor het kruispunt met de ’s Gravenwezelsteenweg. “De scooters reden in tegengestelde richting op het tweezijdig fietspad aan de Houtlaan”, vertelt de woordvoerster van politiezone Minos. “Hoe de botsing precies is gebeurd, konden beide partijen zich niet herinneren.”

De ene scooter werd bestuurd door een 58-jarige man, op de andere scooter zaten twee jongeren van 17 jaar. “De 58-jarige bestuurder is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Er was een tijdje spraken van levensgevaar, hij ligt momenteel op de afdeling intensieve zorg”, zegt de politie. Ook de andere bestuurder (17) raakte zwaargewond. Zijn passagier werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Beide scooters konden niet meer rijden en moesten worden getakeld.

 © BFM

 © BFM

 © BFM

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners